tracking pixelOm oss - Yogakompasset

Om oss

Det burde være like enkelt å finne den perfekte yogareisen, som det er å finne roen i din favoritt yogastilling.

Enten du er ny til yoga eller en erfaren yogautøver, forstår vi på Yogakompasset at det av og til oppstår et behov for å trekke seg tilbake fra hverdagens kjas og mas. I et liv fylt av forpliktelser og oppgaver, kan en uke dedikert til selvpleie og personlig vekst fremstå som en sjelden luksus.

Hos Yogakompasset forstår vi verdien av å ta et pusterom. Det å vie tid til seg selv er ikke bare en investering i din egen velvære, men også et skritt mot en bedre versjon av deg selv. Vi tror fast på at når du gir deg selv rom til å vokse, vil du også forbedre hvordan du presterer i alle aspekter av livet ditt.

Yogakompasset er Norges største plattform for salg av yogareiser, nettopp fordi vi tilbyr et bredt utvalg av reiser som kan tilpasses individuelle behov og ønsker. Vårt mål er å gjøre det enkelt for deg å finne den perfekte yogareisen som resonnerer med dine personlige mål og preferanser.

Yogakompasset er en sammenslutning av flere samarbeidspartnere, som inkluderer små reiseselskaper, uavhengige yogainstruktører som arrangerer sine egne retreats, og yogastudioer spredt rundt om i Norge. Ved å velge å bestille en yogaferie gjennom oss, bidrar du også positivt til økonomien i lokalsamfunnene, samtidig støtter du modige entreprenører som har valgt å satse på sin lidenskap for yoga.

heroImg

Hva vi har fått til siden lansering (august 2023)

Vi er utrolig stolte over vår fremgang på kort tid. Med økende tall hver dag, ser vi med spenning mot fremtiden.

30+

partners icon

Partnere

120+

clock icon

Har spart tid, ved å bruke oss

70+

enkelt

Antall yogareiser

40+

enkelt

forskjellige steder i Norge og utland

Menneskene bak Yogakompasset

photo of the founder of yogakompasset

Louise Nilsen

Grunnlegger av Yogakompasset

Louise Nilsen har over åtte års erfaring innen innovasjon, markedsføring og prosjektledelse. Hun er en dedikert yogi som elsker å lese bøker om selvutvikling og delta på retreats. Hun tror på at hvis vi alle tar litt bedre vare på oss selv og setter av tid til egenpleie, vil verden bli et bedre sted. Dette er grunnlaget for Yogakompasset. Ideen er at hvis vi gjør det enklere for deg å finne den rette retreaten, vil kanskje du også være mer tilbøyelig til å sette av tid til deg selv.

Yogakompasset ble laget av Louise Nilsen i 2023 etter at hun deltok på sin første yoga retreat i Costa Rica. Hun innså at Norge trengte en slik plattform som yogakompasset, fordi det var ingen enkel måte å finne en retreat som passet henne. Under finner du et mini intervju med Louise.

Hvorfor dro du på yogaretreat?

`Jeg trengte en pause fra hverdagen. Den var full av stress og konkurranse, særlig fordi jeg jobbet mye med salg. Jeg følte et sterkt behov for å komme meg bort, så jeg pakket kofferten og dro helt alene til Costa Rica.`

Hvorfor valgte du å dra alene?

`Jeg ønsket å møte mennesker fra hele verden, og tenkte at det ville være naturlig å møte dem på en yogaretreat med mange aktiviteter og daglig yoga.`

Møtte du mange mennesker?

`Absolutt, jeg var aldri alene, med mindre jeg selv ønsket det. Dagene var fylt med aktiviteter, vi dro blant annet på zip-line i jungelen, drev med dykking, og selvfølgelig mye yoga. Det var en av de beste opplevelsene jeg noensinne har hatt.`

Har du noen tips til andre som vurderer en yoga retreat?

`Gjør det! Det er utrolig gøy. Enten du reiser alene eller med andre. Jeg følte meg mye bedre og mer avslappet da jeg kom tilbake.`

Yogakompasset hadde ikke vært det samme uten

emily

Emily Sara Bäckström

Digital markedsfører

sebastian

Sebastian Kvalvåg

Utvikler

kamilla

Kamilla Norli kjær

Bransjerådgiver & Yogalærer

oda

Oda Wilhelmsen

Analytiker &

admininistrasjon

Andre grunner til å velge oss

enkelt

Enkelt

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å finne den perfekte yogareisen som resonnerer med dine personlige mål og preferanser.

trygghet

Trygghet

Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du bestiller en reise gjennom oss. Derfor har vi et stort fokus på kvalitet og sikkerhet.

prismatch

Prismatch

Bare for at det er enkelt, så betaler du aldri mer enn det du må, finner du en lavere pris et annet sted, matcher vi den.

service

Personlig service

Vi har mange reiser hos oss, og vi er her for å veilede deg mot den perfekte retreaten. La oss ta hånd om dine behov.