tracking pixelPersonvern

Personvern

Sist oppdatert: 01.04.2023

1. Personvernerklæring for Yogakompasset AS:

Yogakompasset AS ønsker og ta vare på ditt personvern og beskriver i denne policyen hvordan vi prosesserer din personlige data. Personopplysninger inkluderer informasjon som navn, adresse, telefonnummer, lokasjon eller e-postadresse, og kan brukes til å identifisere deg. Vi oppfordrer deg til å lese våre personvernvilkår nøye for å forstå hvorfor og hvordan vi samler inn og prosesserer din informasjon.

Vi innhenter dine personlige data når du bruker våre tjenester, for eksempel ved å være interessert i, eller bestille en av våre samarbeidspartneres yogareiser. Vi følger strenge lovkrav om hva vi kan samle inn og oppbevare. Vår personvernpolicy beskriver hva slags data vi innhenter og hvordan.

1.1 Hvilken informasjon henter vi inn?

Vi samler inn følgende informasjon for å behandle din bestilling:

 • Kontaktopplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-post, kjønn, IP-adresse og fødselsdato.
 • Bestillingsinformasjon: Ordrenummer, detaljer om den bestilte yogareisen, reisedatoer, reiselengde, informasjon om kjøpet (valgt betalingsløsning og gjennomført kjøp) og eventuelle tilleggstjenester.
 • Over telefon eller ved annen personlig kontakt kan selskapet også innhente andre personopplysninger som kunden velger å oppgi. Dette kan omfatte opplysninger om allergier eller helsetilstand, eller andre opplysninger om kunden eller andre personer i reisefølget eller bestillingen. Dette er nødvendig for å kunne tilby kunden en trygg og tilpasset opplevelse.
 • Det er viktig å merke seg at dersom bestillingen omfatter flere personer, må man sørge for at alle berørte personer kjenner til retningslinjene for personopplysninger, og har gitt tillatelse til at deres personopplysninger blir gitt til Yogakompasset
 • Hvis en person som er under 18 år er inkludert i bestillingen, vil vi samle inn de samme opplysningene som beskrevet ovenfor om dette barnet/ ungdommen.

2. Hvilken informasjon samler vi inn fra våre partnere?

Vi samler inn visse typer informasjon fra våre partnere for å kunne tilby tjenester og administrere vår virksomhet. Når du blir en partner hos oss, vil vi be om følgende informasjon:

 • Navn og sertifiseringer: Vi samler inn navnet og sertifiseringene til partnerens instruktører, for å kunne verifisere deres kvalifikasjoner og tilby tjenester av høy kvalitet.
 • Erfaring: Vi kan be om informasjon om tidligere erfaringer fra partnerens instruktører, for å kunne tilpasse våre tjenester til deres nivå og behov.
 • Navn på eieren av bedriften: Vi samler inn navnet på eieren av bedriften for å kunne identifisere partneren og administrere vår virksomhet på en effektiv måte.
 • Organisasjonsnummer og kontonummer for utbetaling: Vi samler inn organisasjonsnummeret og kontonummeret til partneren for å kunne utbetale eventuelle provisjoner eller betalinger til rett mottaker.
 • Tidligere yogareiser: Vi kan be om informasjon om tidligere yogareiser som partneren har hatt, for å kunne tilpasse våre tjenester og tilbud til deres interesser og preferanser.
 • Kontaktinformasjon: Vi kan be om kontaktinformasjon, som e-postadresse og telefonnummer, slik at vi kan kommunisere med partneren og gi nødvendig informasjon om våre tjenester og tilbud.

Vi vil kun samle inn og bruke denne informasjonen i samsvar med gjeldende personvernlover og vil ikke dele denne informasjonen med tredjeparter uten samtykke fra partneren. Informasjonen vil bli lagret sikkert og vi vil gjøre vårt beste for å beskytte personvernet til våre partnere. Partnerne har rett til å be om innsyn, korrigering eller sletting av personopplysningene vi har samlet inn. Dersom du har spørsmål eller bekymringer om vår behandling av personopplysninger, kan du kontakte oss via e-post eller telefon som er oppgitt på vår nettside.

4. Hvor lenge lagrer vi opplysningene?

Når det ikke lenger er nødvendig å oppbevare dine personopplysninger for formålet med behandlingen, vil vi på en sikker måte slette eller anonymisere informasjonen din i den grad det ikke lenger er mulig å identifisere deg eller vite at dataene er knyttet til deg. For eksempel, hvis du abonnerer på vårt nyhetsbrev, vil vi lagre kontaktinformasjonen din mens du er abonnent, og vi vil slette den når du melder deg av nyhetsbrevet.

5. Hvilken informasjon samler vi inn når du takker ja til e-post liste?

Dersom du har bestilt våre tjenester eller når du melder deg på vår e-postliste, vil vi samle inn kontaktinformasjonen din, som navn og e-postadresse. Dette er nødvendig for å kunne sende deg e-postene du har abonnert på. Når du velger å melde deg av e-postlisten vår, vil vi slette eller anonymisere denne informasjonen. Det kan være noen tilfeller der vi vil samle inn flere opplysninger for å forbedre våre tjenester eller tilpasse tilbudene til deg, men dette vil du bli informert om og blir kun gjort med ditt samtykke.

6. Deling av opplysninger til tredjeparter:

Opplysningene dine kan bli delt med relevante tredjeparter for å kunne gjennomføre avtalen vår med deg. Utlevering til tredjeparter vil forekomme i forbindelse med gjennomføringen av bestillingen din og under selve gjennomføringen av yogareisen. Dette kan inkludere å dele dine kontaktopplysninger og informasjon om bestillingen din med samarbeidspartnere som de som holder yogareiser, eller andre aktører som hoteller, agenter og flyselskaper. Dette gjøres kun for å kunne oppfylle våre forpliktelser i henhold til avtalen og lagres kun så lenge det er nødvendig for dette formålet.

7. Hvordan brukes dine opplysninger?

Vi bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av konteksten der informasjonen er samlet inn. Vi vil kun bruke dine personopplysninger til formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen eller som informeres om når vi samler inn opplysningene.

7.1 Når du er i kontakt med kundeservice.

For å gi deg den best mulige kundestøtten, samler vi inn personopplysninger når du kontakter oss. Dette inkluderer informasjon som navn, bestillingsnummer, fødselsdato, kjønn, kontaktinformasjon, kundekommunikasjon, avviksinformasjon som flyforsinkelser, utbetalinger tilknyttet kompensasjon, og om du ønsker e-post markedsføring. Vi lagrer også sensitive opplysninger som assistanse for spesielle behov eller nedsatt funksjonsevne. Alle henvendelser skjer via vårt digitale CRM-system. Vi tar vare på disse opplysningene så lenge vi trenger dem, for å kunne gi deg den beste og mest relevante kundestøtten som mulig.

7.2 Forbedring av Tjenester

For å forbedre nettstedet vårt og øke brukeropplevelsen, benytter vi oss av informasjonskapsler for å analysere besøkendes bruk av nettstedet. Gjennom anonym statistikk kan vi tilpasse sidene til våre besøkendes behov. Informasjonskapsler brukes også for å optimere sidenes lastetid, slik at vi kan gi deg som kunde en enda bedre opplevelse neste gang du bestiller en tjeneste hos oss.

7.3 For utsendelse og utlevering av informasjon

Vi bruker dine personopplysninger for å sende og levere informasjon til deg via e-post, SMS og/eller telefonsamtaler. Dette er for å oppfylle vår avtale med deg, og inkluderer å sende bestillingsbekreftelse, viktig informasjon før og under yogareisen, eventuelle endringer, samt undersøkelser etter endt tjeneste for å forbedre tjenesten vår.

8. Hvordan beskytter vi informasjonen din?

Vi tar personvern og sikkerhet på alvor og har implementert nødvendige sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring og sletting. Vi har etablert interne retningslinjer og prosedyrer for å sikre at personopplysningene vi samler inn blir behandlet på en trygg og sikker måte. Vi bruker tekniske, administrative og fysiske sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger. Dette inkluderer passordbeskyttelse, brannmur, kryptering, tilgangskontroll og begrenset tilgang til informasjon. Vi kontrollerer også at våre leverandører og samarbeidspartnere oppfyller tilsvarende sikkerhetskrav og at personopplysninger blir behandlet i henhold til vår personvernerklæring.

9. Hva gjør jeg om ikke ønsker og dele min personlig informasjon?

Vi forstår at beskyttelse av personlig informasjon er viktig for deg, og dette respekter vi. Vi vil dog informere deg om at for å gi deg den beste opplevelsen og formidle de beste tjenestene, må vi ha tilgang til visse personlige opplysninger. Dersom du ikke ønsker å dele noen opplysninger, kan det påvirke din evne til å benytte tjenestene til Yogakompasset på en optimal måte, og vi vil ikke kunne gjennomføre din bestilling. Vi vil alltid prøve å finne en løsning og ivareta dine personlige preferanser, så vennligst ikke nøl med å kontakte oss dersom du har noen bekymringer eller spørsmål.

10. Hva er dine rettigheter?

Hos Yogakompasset respekterer vi dine personvernrettigheter og vil gjøre vårt beste for å beskytte informasjonen din. Du har rett til å be om korrigering, sletting eller komplettere feilaktige eller ufullstendige opplysninger. Du har også rett til tilgang og begrensning av behandling av personopplysningene dine, samt til å innvende mot behandlingen. Du har retten til dataportabilitet, som gir deg muligheten til å hente ut og overføre personopplysninger til en annen databehandler. Dersom du ønsker så kan du helt gratis be om en erklæring om hvilke opplysninger vi har registrert om deg ved å sende en skriftlig, søknaden må være undertegnet for å være gyldig. Formålet med søknaden er å få informasjon om hvilke personopplysninger som er registrert om deg og behandlet av Yogakompasset. Du har rett til å motta en kostnadsfri erklæring om dette.

11. Oppdateringer eller endringer i personvernerklæringen

Vi kan til tider foreta endringer i personvernerklæringen vår. Vi vil varsle deg innen en rimelig tidsramme om eventuelle oppdateringer, i henhold til gjeldende lovverk. Den oppdaterte erklæringen vil være tilgjengelig på vårt nettsted med et nytt versjonsnummer.

12. Kontaktopplysninger

Har du spørsmål eller kommentarer om personvern, vennligst kontakt oss via e-post på info@yogakompasset.no. Du kan også sende oss en henvendelse via vårt kontaktskjema her. Vi vil svare deg så snart som mulig.

13. Retningslinjer for informasjonskapsler

Les våre retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon om hvordan vi beskytter og håndterer dine data.