tracking pixelOfte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Yogakompasset er Norges ledende samlingssted for yogareiser, kurs, og events. Gjennom våre nøye utvalgte partnere tilbyr vi en rekke yogareiser og meditasjonsretreater av høy kvalitet. Vår overordnede visjon er å bidra til en bedre verden ved å spre kjærlighet, bevissthet, og velvære. Vi tror fast på at ved å hjelpe individer forbedre sin mentale og fysiske helse, kan vi være med på å forme et mer harmonisk og bevisst samfunn. Uansett om du søker en helgetur i vakre Norge, en dyp meditasjonsretreat i fjernere strøk, eller et inspirerende yogakurs, står Yogakompasset klart til å veilede deg på din reise.

Ja, det går kjempefint å reise alene! På turer hvor man reiser selv er man ofte enda mer mottakelig for å bli kjent med nye mennesker, og å skape varme vennskap og dype relasjoner med andre. Det kan også være kjempefint for deg som ønsker å ha 100% fokus på din indre reise, etter som du kan gi alt fokuset ditt til deg selv. En yogareise alene er varmt anbefalt fra oss i Yogakompasset. Vi i Yogakompass teamet er også veldig glad i og reise alene selv, og vi ønsker deg lykke til med eventyret ditt.

Når du har fullført betalingen for din reise, vil Yogakompasset umiddelbart sende deg en bekreftelses-e-post. Innenfor denne e-posten finner du kontaktdetaljene til den aktuelle partneren for din reise. Du er hjertelig velkommen til å benytte disse opplysningene for å stille eventuelle spørsmål eller avklare detaljer om turen du har booket.

Når partneren har godkjent din forespørsel, vil du automatisk motta en betalingslenke via Stripe. Betalingen via Stripe er sikker og brukervennlig. Etter fullført betaling vil en kvittering bli sendt til din e-postadresse for bekreftelse.

Hos Yogakompasset tar vi primært imot enkeltbestillinger. Men hvis du er en del av en gruppe som ønsker å reise sammen, står vi klare til å assistere. Med vårt brede nettverk av partnere kan vi hjelpe dere med å finne den perfekte reisen. Vennligst kontakt oss direkte på info@yogakompasset.no, så hjelper vi deg videre.

Du står fritt til å velge hvordan du vil reise til ditt ønskede kurs eller retreat. Likevel gir mange av våre partnere anbefalinger om hvilke flyruter som passer best med deres arrangementer.

Muligheten for delbetaling avhenger av våre partneres økonomiske forpliktelser. For enkelte reiser er det mulig å betale et depositum først og restbeløpet senere. Imidlertid har noen av våre partnere økonomiske forpliktelser overfor leverandører som hoteller, turledere osv., hvor full betaling kreves umiddelbart.

Prisene er allerede fastsatt og vi tilbyr ikke ekstra rabatter. Men du kan dra nytte av eventuelle `early bird`-tilbud eller lignende kampanjer som våre partnere måtte tilby. Eventuelle tilbud vil være oppgitt direkte i annonsen for reisen eller kurset.

Flere av reisene tilbys med priser satt i euro. Grunnet valutasvingninger kan derfor prisen variere fra dag til dag. Selv om Yogakompasset er registrert i Norge, velger enkelte av våre partnere å fastsette prisene i euro for å beskytte seg mot svingninger i den norske kronen. I tillegg kan prisjusteringer skje ved eventuelle feil, eller når tidsbegrensede tilbud som `early bird` utløper.

Når du har fullført din bookingprosess gjennom Yogakompasset, vil du motta en bekreftelsesmail til e-postadressen du oppga under bestillingen. Denne e-posten fungerer som din kvittering og bekreftelse på at bookingen er gjennomført. Det er viktig å lese gjennom denne mailen for å sikre at all informasjon stemmer. Dersom du ikke mottar denne bekreftelsesmailen innen kort tid etter bestilling, anbefaler vi at du sjekker spam- eller søppelpostmappen din, eller tar kontakt med oss for hjelp.